1 4   A P R I L   1 0 . 0 0 - 1 1 . 0 0   @   M I C R O S O F T   T E A M S 

Webinar: Solenergiprojekt i fastighetsbolag

Ofta ses takytan som den stora flaskhalsen för ett lönsamt solcellsprojekt, men även bristen på data försvårar smarta investeringar. Har du er energidata i skick kan du enklare matcha er energiförbrukning med potentiell produktion, och på så sätt få ut det mesta av ert solenergiprojekt.

Mer info om eventet finns nedan. 

Anmäl dig här


Tack så mycket! 

 

Du kommer inom kort få en bokningsbekräftelse
till den anmälda mailadressen.

Vi ses på eventet!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Innehåll

Vad krävs för att lyckas med solenergi? 

Tillsammans med vår partner Metry bjuder vi in till ett webinar, där vår kund Castellum delar med sig av sina erfarenheter inom solenergiprojekt. Vi gästas också av Senergia som är experter på solceller och har hjälpt flera fastighetsägare att hitta de bästa lösningarna utifrån just deras behov. I webinaret går vi igenom vad som utmärker ett lyckat solenergiprojekt och hur du med digitaliserad energidata och smart energiuppföljning kan starta, följa upp och optimera ditt projekt.

 

Webinaret kommer att fokusera på: 

- Vilka möjligheter och utmaningar finns med solenergi?

- Vad behövs för att planera, följa upp och optimera ett solenergiprojekt?

- Hur ska man tänka kring hanterandet av solcellsdata?

- Konkreta exempel från vår kund Castellum

- Framtidsspaningar från experter på området

Föreläsare

Här nedan kan du läsa om de som kommer att hålla i webinaret. 

Jonny Thor

Systemutvecklare

Momentum

Joel Torkelsson

CCO

Metry

Filip Elland

Hållbarhetschef

Castellum

Tim Ljunggren

CTO

Senergia

Jonny Thor | I Jonnys roll som produktägare är nära kontakt med kunder och deras verksamhet avgörande för att ständigt förbättra Momentums produkter. Jonny drivs av, och ansvarar för, utvecklingen av Sveriges modernaste energi- och miljöuppföljningssystem.

Joel Torkelsson | I framtidens energisystem är strukturerad och kvalitetssäkrad data en förutsättning för att få ekosystemet att fungera. Joel kommer att prata om hur fastighetsägare ska tänka kring hanterandet av solcellsdata i förhållande till andra datakällor både idag och i framtiden.

Filip Elland | Filip arbetar som Hållbarhetschef hos Castellum. Han har arbetat inom koncernen i 10 år och sedan 2016 i rollen som Hållbarhetschef. Filip är utbildad civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola. 

Tim Ljunggren | Senergia är en distributör av produkter inom solenergi, energilagring och laddinfrastruktur. Senergia bygger partnerskap med sina kunder och är en kunskapsorganisation som på kort tid har etablerat sig som en av de Nordiskt ledande grossisterna inom clean tech. 

När, var och hur? 

 

Anmälan och deltagande är gratis och gäller både befintliga kunder och de som bara är nyfikna på att lära sig mer om solenergi för fastighetsbolag. Anmälan är öppen fram till den 13:e april. 
Kan du inte delta? Webinaret spelas in och delas med alla anmälda dagen efter webinaret.

När?

14 april kl. 10.00 - 11.00

Var?

60 min via Microsoft Teams

Hur?

Länk till webinaret skickas ut dagen innan

Dagar

13

Timmar

19

Minuter

02

Momentum Software